Para Siempre Wedding Planning   Welkom      Profiel      Werkwijze      Inspiratie      Kosten      Contact
  bespaar tijd en geld
  trouw ribbon

Trouwen kost tijd én geld. Daar valt niet aan te ontkomen. Maar met de hulp van Para Siempre kun je ook veel tijd én geld besparen!

Tijdsbesparing vanzelfsprekend doordat je (een deel van) de voorbereiding van jullie trouwdag uit handen geeft. Maar ook tijdsbesparing doordat Para Siempre heel wat kennis en ervaring kan inbrengen waardoor bepaalde keuzes (locatie, band, foto/video, bloemen, styling,...) veel sneller gemaakt kunnen worden.

En geldbesparing dus! Door de kennis en ervaring die ik inbreng kunnen de kosten van de bruiloft vaak worden gereduceerd, uiteraard zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van jullie huwelijksdag!

Natuurlijk kost de inzet van Para Siempre ook geld. En dat kan op twee manieren. Meestal hanteer ik een percentage van het totaalbudget van de bruiloft.


Het trouwbudget kan klein of groot zijn, dat is aan jullie. In elk geval zal ik het strak bewaken zodat jullie weten waar je aan toe bent en niet voor vervelende verrassingen komen te staan!

Soms, bij het invullen van slechts een deel van de trouwdag (bijv. alleen de rol van ceremoniemeester) werk ik voor een vast uurtarief.

Sowieso werk ik de totale kosten, na ons kennismakingsgesprek, uit in een heldere aanbieding en zul je merken dat jullie veelal ‘meer’ bruiloft krijgen voor jullie geld, dan wanneer je alles zelf uitzoekt en plant!

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met Para Siempre / Wilma van Hoof!

trouwdas