Para Siempre Wedding Planning   Welkom      Profiel      Werkwijze      Inspiratie      Kosten      Contact
  trouwen met allure
   

Wil je een wedding planner inzetten dan kies je voor een professionele, maar vooral persoonlijke begeleiding bij de organisatie van jullie trouwdag.

Dit betekent dat het moet starten met een hele goede ‘klik’ tussen wedding planner en bruidspaar. En dus beginnen we met een kennismaking, vrijblijvend en kosteloos!

Vervolgens staan jullie eigen ideeën en wensen natuurlijk voorop. De begeleiding van Para Siempre gaat precies zover als jullie dat willen. Zoeken jullie een wedding planner die alle zorg en organisatie uit handen neemt en invulling geeft aan jullie ideeën met een super strakke planning én styling van jullie trouwdag? Prima, dat kan! Willen jullie de trouwdag helemaal zelf organiseren maar zoek je een ervaren gastvrouw of ceremoniemeester die op de dag zelf de touwtjes strak in handen houdt? Dat kan ook!

Na de kennismaking maak ik een kort verslag van mijn uitwerking van jullie ideeën en wensen en een heldere aanbieding van de rol die Para Siempre daarbij kan spelen. Hierin worden uiteraard ook de kosten en voordelen benoemd die daaraan gerelateerd zijn.

En dan is de keuze aan jullie! Interesse? Klik hier...

Besluiten jullie met Para Siempre in zee te gaan dan ga ik, in nauwe afstemming met jullie, direct aan de slag met de uitwerking van de besproken ideeën en wensen in een gedetailleerd draaiboek met daarin ook alle gemaakte afspraken, zoals:

- De dagindeling en tijdschema
- De perfecte trouwlocatie
- Het vervoer op jullie trouwdag
- Aankleding en styling, boeket
- De bruidsmode en bruidstaart
- Fotograaf, video, entertainment
- Bruiloftslogo, uitnodigingen

En dan de grote dag! Natuurlijk ben ik zelf op jullie trouwdag persoonlijk aanwezig om ervoor te zorgen dat jullie zorgeloos kunnen genieten! Vaak met een collega wedding planner om mij daarbij te helpen.

Wij houden alles in de gaten en vanzelfsprekend sturen wij direct bij mocht er toch iets onverwachts gebeuren. Want daar zijn we voor!

En zo zorgt Para Siempre ervoor dat alles vlekkeloos en zonder problemen verloopt en jullie trouwdag écht onvergetelijk wordt!

cupcakes & bruidsmeisjes